Skip to content

Dag 27 + 28 – Plantjes!

Het nieuwe plein was al gaaf en mooi, maar nu is het nog gaver en nog mooier! De eerste plantjes zitten namelijk in de aarde. Nog klein en breekbaar, maar hopelijk over een tijdje groot en sterk. Binnenkort zullen we ons erover buigen wie wanneer voor de planten zal zorgen en welke rol de kinderen hierin krijgen.

Voor de ingang van het schoolgebouw zit inmiddels een heus schoonlooprooster (met 3 x dubbel o!). Dat zal nodig zijn, want spelen op een schoolplein met veel zand en houtsnippers betekent ook dat er meer vuil het gebouw binnen zal komen. Het rooster zal hopelijk helpen om dat te beperken. Daarnaast zullen we met de leerlingen (en hun ouders) goed alle do’s en dont’s doorspreken.

Het nieuwe schoolplein zal altijd een dynamische omgeving blijven. Er zullen nieuwe planten bijkomen, misschien ook eens planten sneuvelen. Er is ruimte voor vogelhuisjes, insectenhotels of mooie versieringen van natuurlijke materialen. We hebben er al ontzettend veel zin om het plein samen met de kinderen te laten groeien!

[vc_gallery interval=”3″ images=”2797,2798,2799,2800,2801,2802,2803,2804,2805″ img_size=”full”]
Back To Top