Skip to content

En ons schoolplein wordt omgetoverd door… Max de Moestuinman!

Nog net op de valreep voor de zomervakantie heeft de werkgroep groen-blauw schoolplein vier mogelijke schoolplein-ontwerpers uitgenodigd. Allemaal bevlogen mensen met veel ervaring in het ontwerpen en aanleggen van schoolpleinen waarop de kinderen in en met de natuur kunnen spelen.

Na twee stemrondes bleek Max de Corte – a.k.a. de Moestuinman – het best bij ons te passen. Niet alleen werkte zijn enthousiasme aanstekelijk, zijn visie en aanpak spraken ons erg aan. Sámen iets moois maken, de kinderen, leerkrachten en ouders betrekken, niets is te gek. Hij werkt samen met Coöperatie Ondergrond waardoor hij alle nodige disciplines ter beschikking heeft. Ook een groot pluspunt! Dat hij eerder al het schoolplein van de Talmaschool heeft aangepakt, gaf vertrouwen.

Vlak na de zomervakantie zullen we alle ideeën van de kinderen, de leerkrachten en de ouders met Max delen. Vanuit daar zal een eerste ontwerp ontstaan waaran we gezamenlijk zullen sleutelen tot dat we het best mogelijke ontwerp voor ons plein hebben.

Stel je voor: in het voorjaar ligt er – als alles volgens de planning loopt – een prachtig plein waarop ieder kind op zijn eigen manier lekker in en met de natuur kan spelen. Heerlijk!

We hebben er ontzettend veel zin in!

Back To Top