Skip to content

Gezellige decembermaand

[vc_images_carousel images=”2963,2965,2966,2968,2969,2970,2971,2972″ img_size=”medium”]

Het is weer zover – het einde van het kalenderjaar is in zicht. De openhaard gaat aan (op het smartboard) tijdens het lezen in de ochtend en kerstliedjes klinken zachtjes op de achtergrond.

Op 5 december verwelkomden we Sinterklaas, die aankwam in een brandweerwagen mét sirenes. Er waren prachtige surprises gemaakt, waarmee we de hele ochtend zoet zijn geweest. Schaakborden, hamburgers,  Nintendo’s, pizza-ovens… Er kwam van alles voorbij.

De laatste weken werken we rustig door en is er aandacht voor Kerstmis. De hallen zijn versierd en in de klassen staan kerstbomen (ja echt, meerdere) met lichtjes en prachtige slingers.

In groep 7/8 is er vrijdag 9 december een high tea georganiseerd door leerlingen uit de klas en is er aandacht besteed aan Paarse vrijdag. Een moment om stil te staan hoe belangrijk het is dat iedereen zichzelf mag zijn.

De laatste week van het schooljaar gaat heel Quadratum naar de toneelvoorstelling ‘De blote kleren van de keizer’ in theater Hofplein en vieren we kerst met een kerstdiner in de avond en het kerstverhaal op de laatste vrijdag voor de kerstvakantie. Hele fijne dagen!

Back To Top