Skip to content

Gymmeester Ralph en kunstjuf Elke

Sinds dit schooljaar hebben we een nieuwe gymmeester en een nieuwe kunstjuf. Hieronder stellen ze zich kort voor.

 

Gymmeester Ralph Balfoort:

“Ik ben 24 jaar oud en ik heb het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders) in Haarlem en de HALO (Opleiding tot Leraar Lichamelijke Opvoeding) in Den Haag afgerond.

Ik ben iemand die graag een uitdaging aangaat en creatief is in het bedenken van oplossingen. Ik geef les met passie en humor en zorg altijd dat er een sfeer in de les zit waarin iedereen zich veilig voelt. Het geven van lessen op maat is mijn specialiteit. Ik vind het erg leuk om nu op deze school te werken.”

Kunstjuf Elke van der Brugge:

“Ik geef dit schooljaar op donderdagen alle leerlingen beeldende vorming. Daar heb ik heel veel zin in!

Samen met mijn gezin woon ik in Rotterdam Zuid. Ik ben afgestudeerd op het Rotterdams Conservatorium richting Klassiek Piano en op de Willem de Kooning Academie richting Autonome Kunst. Al bijna 25 jaar geef ik les. Vroeger in het amateurkunst onderwijs en nu alweer meer dan negen jaar in het voortgezet onderwijs.

Vorig jaar heb ik meegedaan aan het POVO-project, een samenwerking tussen primair en voortgezet onderwijs. Zo heb ik de kans gekregen om in het basisonderwijs te werken.

Als kunstenares maak ik portretten in opdracht, schilder ik graag stillevens en de zee. Pas heb ik het etsen herontdekt. En regelmatig studeer ik ook nog piano. Op www.elkevanderbrugge.nl hou ik bij wat ik allemaal aan het doen ben. Neem gerist een kijkje!

Tot ziens op Quadratum!”

Back To Top