Skip to content

Voorleeswedstrijd op Quadratum!

Tijdens de kinderboekenweek is er op Quadratum extra aandacht geweest voor voorlezen. Hoe lees je voor, waar kan je extra op letten en hoe betrek je je publiek nóg meer bij je verhaal? In de week daarna is er in de klassen van Quadratum een voorronde geweest voor de voorleeswedstrijd. Iedereen die wilde mocht meedoen. In de klassen werd met een echte beoordelingslijst geluisterd en gekeken naar de voorlezende kinderen. Spannend, maar ook heel leuk om al die complimenten van je klasgenoten in ontvangst te nemen!

3 leerlingen van de bovenbouw en 2 leerlingen van de middenbouw gingen door naar de schoolfinale. Op vrijdag 10 november zaten er 3 juryleden klaar in het speellokaal om onze school-voorleeskampioen te kiezen. Met de hele school zaten we in het speellokaal en genoten we van de spannende verhalen die levendig voorgelezen werden. We konden de verhalen bijna voor ons zien, zo goed werd er gelezen!

Na een kort overleg was de jury het met elkaar eens: Liva uit groep 8 gaat namens Quadratum door naar de regiofinale in de centrale bibliotheek van Rotterdam!

Back To Top