Skip to content

Welkom! We zijn er klaar voor!

Op maandag 2 september om 8:45 uur start het nieuwe schooljaar. Het Quadratum-team heeft er veel zin in! We zijn ook benieuwd naar alle leuke, spannende en gekke verhalen over de vakantie en verheugen ons erop om onze nieuwe leerlingen te leren kennen.

Jaarkalender

Vanaf dit schooljaar kunt u alle belangrijke data in onze online jaarkalender vinden, inclusief alle informatie die relevant is voor de hele school. Informatie die alleen de eigen groep aangaat, ontvangt u – zoals gebruikelijk – alleen via mijnschoolinfo.

Gym

De kinderen gymmen drie keer per week bij meester Ralph Balfoort in de gymzaal op de Meidoornstraat 55: op maandag, woensdag en vrijdag. De exacte tijden maken de groepsleerkrachten bekend. De eerste gymles van dit schooljaar zal aanstaande woensdag plaatsvinden.

Meer info

In de loop van deze week ontvangt u meer informatie over dit schooljaar, bijvoorbeeld over de eerste reeks Ateliers, de speciale workshops die steeds tussen twee vakanties plaatsvinden.

Komt u ook aanstaande vrijdag?

Aanstaande vrijdag zeggen we officieel samen ‘Welkom nieuw schooljaar!’. Vanaf 14 uur zijn alle ouders/verzorgers welkom om samen met de kinderen en de leerkrachten het schooljaar feestelijk te openen.

Back To Top