Skip to content

Nieuwtjes na de meivakantie

Thema kunst

De meivakantie is voorbij en een nieuw thema is begonnen. Tot aan de zomervakantie zullen de kinderen een heleboel leren over ‘kunst’. We zijn ontzettend benieuwd naar alle mooie creaties. Ook verheugen we ons nu al op gastlessen van Quadratum-ouders, van beeldende kunstenaars tot muzikanten.

Meester Michel

Gym-meester Michel loopt eindelijk wel fris als een hoentje door de school! Na een operatie had zijn knie veel tijd nodig om te herstellen. Vervolgens raakte hij door een val van de trap geblesseerd aan zijn arm. Daar was vandaag gelukkig niets meer van te zien. Fijn dat je er weer helemaal bent, Michel!

Resultaten studiedag

Voor de vakantie heeft het Quadratum-team tijdens de studiedag over veiligheid, respect en een fijne sfeer op school gepraat. Dit is overal erg belangrijk, maar bij kinderen die voor een groot deel extra gevoelig zijn des te meer. We willen nóg beter kijken hoe we op alle niveaus een veilig onderwijsklimaat kunnen waarborgen: op school als geheel, in de afzonderlijke groepen en voor individuele leerlingen.

Hiervoor stellen we een werkgroep samen, verdiepen we onze kennis en werken we nauw samen met interne en externe deskundigen. In groep 8 heeft het programma Fighting4Change zijn vruchten afgeworpen. Dit willen we daarom ook in andere groepen introduceren. We houden u op de hoogte! Als u meer vragen over onze plannen heeft, kunt u ons altijd benaderen voor een gesprek.

Back To Top