Skip to content

Annouke Knopper nieuwe juf van groep 3/4/5

Aanstaande maandag gaan niet alleen de basisscholen weer open, maar krijgt groep 3/4/5 ook een nieuwe juf. Welkom, juf Annouke! Vertel je even iets over jezelf?

“Hallo, hier de nieuwe juf van uw kind. Wat een geluk heb ik dat ik aan uw kind les mag gaan geven in groep 3/4/5. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben blij dat ik vandaag (05-02) de meeste kinderen online (of live op school) al even kort heb gezien en gesproken.

Ik kan me voorstellen dat het fijn is om iets meer informatie te hebben over de nieuwe juf van uw kind! Ik ben Annouke, (bijna) 39 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Pijnacker. In mijn afstudeerjaar trok de liefde me naar Haarlem. Ik heb daar 10 jaar gewoond. Na mijn afstuderen heb ik een jaar les gegeven op een cluster3 school als invaller. Daarna ben ik gaan werken op een cluster2 school. Ik heb hier les gegeven in de groepen 2 t/m 8 in verschillende combinaties (groep 2/3, groep 6, groep 8, groep 4/5). Naast mijn werk heb ik ook een master SEN (special Educational Needs) gedaan.

Ik ben getrouwd met de vader van onze drie kinderen (11, 8 en 5 jaar oud) waarvan de oudste twee sinds dit jaar ook onderwijs volgen bij Quadratum.
Op dinsdagochtend doe ik vrijwilligerswerk bij de manege in het dorp en ben ik de ochtend in de weer met het uitmesten van de stallen en verzorgen van de dieren. Tot maandag!”

Back To Top