Skip to content

Dit is juf Anne-Marie!

Een nieuw schooljaar – een nieuwe juf! Anne-Marie Jonkers geeft dit jaar vier dagen les aan groep 5/6. Na de eerste week lijkt het alsof ze er al veel langer rondloopt. Leuk om wat meer over haar te weten! Dus kom maar op, Anne-Marie 🙂

“In 1991 ben ik begonnen als leerkracht op een klein boeren dorpsschooltje in De Vecht vlak bij Deventer waar ik geboren en getogen ben. Na 13 jaar ben ik, doordat we gingen verhuizen naar het westen, overgestapt naar een andere leuke dorpsschool in Bergschenhoek.

Ongeveer vijf jaar geleden ben ik mij meer gaan interesseren in hoogbegaafde kinderen, omdat ik er thuis mee te maken kreeg. Op hetzelfde moment hadden wij op school een start gemaakt om meer aandacht te geven aan deze kinderen en ben ik coördinator plusleerlingen geworden. Vervolgens heb ik in 2017 de opleiding talentbegeleider basisonderwijs bij Novilo gedaan en heb die in 2018 afgerond.

Tot de zomervakantie gaf ik één keer in de week les aan kinderen in de plusklas die nog meer of andere uitdagingen nodig hebben. Maar ik vind het nóg leuker om elke dag met deze kinderen te mogen werken en ze zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden.

In mijn vrije tijd fiets en wandel ik graag. Ook doe ik aan parkour, maar door blessures kan ik dat al een tijdje niet meer doen. Hopelijk gaat dit in de toekomst weer veranderen. Muziek is ook erg belangrijk voor mij. Ik speel een beetje piano, een beetje gitaar en hou van zingen. In mijn vakanties hou ik zowel van kamperen als van een mooie wat langere reis. Thuis heb ik het gezellig met mijn man en twee zonen van 17 en 20. Zij houden mij scherp, maar zorgen er ook voor dat ik elke dag graag naar huis ga.

Ik heb enorm veel zin in dit schooljaar!”

 

Back To Top