Skip to content

Dit is onderwijsassistente Arsineh

Beste kinderen en ouders,

Mijn naam is Arsineh Dekker-Avaness Avakian. Misschien hebben jullie mij al bij de deur zien staan. Ik ben 39 jaar, getrouwd en wij hebben twee zoontjes van 3 en 5 jaar oud. Het leven is zeker niet meer saai na de komst van de jongens.

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest als bedrijfsleider in de detailhandel, heb ik een carrièreswitch gemaakt naar het onderwijs. In 2019 ben ik gestart met de opleiding tot onderwijsassistent. Anderhalf jaar lang heb ik met plezier op een Cluster 4 school gewerkt. Ik ben erg dankbaar voor alle ervaringen die ik heb opgedaan. Deze kan ik nu inzetten op Quadratum.

Ik hoop dat het komende schooljaar een groot succes zal worden. We gaan er samen een geweldig jaar van maken!

Groetjes, Arsineh

Back To Top