Skip to content

Fantastisch kamp bij de Notelaer in Pijnacker

Wat hebben wij 3 prachtige dagen gehad op kamp bij de Notelaer!

15, 16 en 17 mei genoten wij van prachtig weer in en rond het toffe kamphuis in Pijnacker. Op de eerste dag volgden we workshops waarbij we bonbons maakten, shirts verfden, met hout mochten klussen en borstelbotjes maakten. Onze eigen juf Sita kwam samen met juf Arsineh heerlijk voor ons koken :). In de avond hadden we een spannende dropping.. Na zo’n 2 uur lopen, zoeken en opdrachten uitvoeren hadden alle teams het kamphuis weer veilig terug gevonden!

Op de tweede dag speelden we ‘expeditie Quadratum’ met tobbedansen, estafette, kabelbaan en een katapult. We speelden tussen de schapen, sprongen over slootjes, vingen kreeftjes, shopten onze eigen lunch bij elkaar in Nootdorp en lagen heel de middag in de Dobbeplas (of lekker in de zon). Meester Bert kwam voor ons Barbecueën, we speelden een moordspel én er was een Bonte Avond met bijzondere acts (saxofoon, Ukelele, een presentatie over Live Action Role Play mét attributen, voetbaltrucs, een toneelstuk over de klas, zang…..).

De laatste dag zwommen we in het zwembad en ruimden we de fijne boerderij weer op. Wat een geweldige dagen en wat was het gezellig! Met de fiets gingen we weer terug naar school, waar de ouders ons stonden op te wachten. Lekker uitrusten tijdens het Hemelvaartsweekeind!

Back To Top