Skip to content

HUB op Quadratum van start!

Hoe kun je een rauw ei van eerste verdieping  naar beneden laten vallen zodat het niet breekt? Hoeveel knikkers passen er in een zelf ontworpen boot van aluminium? Hoe vouw je het beste een papieren vliegtuig?
Bij de HUB op Quadratum onderzoek en leer je hoe dat kan!

De HUB op Quadratum is een plek waar we kennis, expertise en faciliteiten delen voor begaafde leerlingen. (Hoog)begaafde kinderen uit Rotterdam Noord en leerlingen met een ontwikkelingsvoorsprong komen een dagdeel per week samen in een groep van ongeveer 10 leerlingen. Daar werken we in perioden van 8 weken aan filosoferen, samenwerken en verschillende denk- en werkvaardigheden. Hierbij sluiten we zoveel mogelijk aan bij de behoefte en leerdoelen van de leerlingen.

In de toekomst gaan we ook themabijeenkomsten voor leerkrachten, collegiale consultaties en peergroup-bijeenkomsten voor ouders te organiseren.

De aanmelding voor de HUB loopt via de school van uw kind. Voor meer informatie kunt u mailen hubquadratum@kindenonderwijsrotterdam.nl, of bellen 010-7901149 en vragen naar Lieneke van Oosten of Bert Wierenga

Back To Top