Skip to content

Morgen (vrijdag 14 juni) koffieochtend voor geïnteresseerde ouders

Op 24 mei vond onze eerste koffieochtend voor geïnteresseerde ouders plaats. Het was gezellig, volgens de aanwezige ouders heel nuttig en dus zeker voor herhaling vatbaar. Ook waren er voor die dag dusdanig veel aanmeldingen dat we voor sommige ouders geen plek meer hadden.
Redenen genoeg om meteen een volgende datum te prikken!

Kom op vrijdag 14 juni om 9 uur naar Quadratum Hoogbegaafden Onderwijs, de basisschool in Rotterdam Noord voor hoogbegaafde kinderen uit de hele regio!

Wat kunt u verwachten?

– U maakt kennis met ouders wiens kinderen al op Quadratum zitten.
– U neemt een kijkje in een of meerdere klassen.
– Directeur Bert Wierenga en hoogbegaafdheids-specialiste Janneke Breedijk vertellen over Quadratum.

En natuurlijk mag u aan iedereen – ouders, kinderen en teamleden – vragen stellen.

Laat u van tevoren even weten dat u komt? Stuur een mailtje naar ocquadratum@kindenonderwijsrotterdam.nl. Geef ook even aan waarom u geïnteresseerd bent. Als u voor uw kind een overstap naar voltijd hoogbegaafden-onderwijs overweegt, horen wij graag in welke groep uw kind nu zit.

De koffieochtend is bedoeld als eerste kennismaking voor ouders van kinderen die komend schooljaar in groep 3 t/m 7 zitten (groep 8 zit inmiddels vol). De bijeenkomst is bewust zónder kinderen zodat alle ouders vrijuit met elkaar en met de teamleden kunnen praten.
Mochten ouders op basis van de koffieochtend overwegen om hun kind aan te melden, zal er uiteraard ook een kennismaking mét kind plaatsvinden.

Wees welkom!

Back To Top