Skip to content

Wij breiden uit!

Goed nieuws! Aankomend schooljaar 2019/2020 zijn op Quadratum ook leerlingen voor groep 3 welkom!

Expertise

Op onze basisschool in Rotterdam Noord voor hoogbegaafde kinderen uit de hele regio geven wij op dit moment voltijd hoogbegaafden-onderwijs aan kinderen in de groepen 4 tot en met 8. Door de expertise die we de afgelopen jaren hebben verkregen, is er nu ook ruimte om passend onderwijs te bieden aan hoogbegaafde kinderen die na de zomervakantie zullen starten in groep 3.

Andere interesses

Veel kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong beginnen vol goede moed aan hun schoolcarrière, maar raken na een tijdje gedemotiveerd. Ze worden vaak niet voldoende gezien en uitgedaagd en ze hebben andere interesses dan hun leeftijdsgenootjes. Soms biedt een plusklas voor deze kinderen uitkomst of krijgen de kinderen extra stof aangeboden. Maar zeer regelmatig is dit niet genoeg.

Passend onderwijsaanbod

Op Quadratum geven wij deze kinderen de mogelijkheid hun talenten te ontplooien en zichzelf te ontdekken. In een groep met gelijkgestemden – ook wel peers genoemd – en met een passend onderwijsaanbod. Onze gespecialiseerde leerkrachten geven les aan groepen die kleiner zijn dan gemiddeld. Dat geeft hen meer ruimte voor maatwerk, persoonlijke aandacht en een creatieve invulling van de lessen.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij uw kind kunnen bieden? Wij vertellen u graag meer! Maak een afspraak voor meer informatie of een oriënterend gesprek met intern begeleider Marjolijn Selles via m.selles@kindenonderwijsrotterdam.nl. U kunt ook bellen naar 010 – 790 11 49.

Back To Top