Skip to content

Wie is de stagiaire van groep 7?

Sindskort heeft juf Lieneke van groep 7 op vrijdagen een stagiare aan haar zijde. Wie is zij? Dat vertelt ze zelf:

Mijn naam is Vera Greeuw en ik ben 26 jaar oud. Op 15 november ben ik begonnen met stage lopen in groep 7 bij juf Lieneke. Ik zal tot eind januari 2020 in deze groep blijven.

Vorig jaar ben ik afgestudeerd in de Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Ik vond het beroep van orthopedagoog op dat moment niets voor mij en heb besloten om weer verder te gaan leren. Ik volg nu de verkorte deeltijdopleiding aan hogeschool Inholland. Daarnaast werk ik drie dagen in de week als leraarondersteuner op een andere basisschool in Zevenkamp. 

In mijn vrije tijd zing ik graag. Daarnaast houd ik erg veel van lezen en series kijken. Mijn vriend en ik proberen zeker een keer per week baantjes te zwemmen. Ik heb enorm veel zin in de komende periode. Ik beng van mening dat ik veel kan leren van mijn collega’s, de leerlingen en de ouders.

Heeft u nog vragen, kom dan vooral langs op vrijdag in groep zeven.

Tot ziens op Quadratum!

Groetjes,

Vera Greeuw

Back To Top